Afbeelding
Foto:

Service altijd bij de hand dankzij Auto Bleeker App

ENSCHEDE - Steeds meer dingen kun je al regelen met je mobiele telefoon; van bankzaken tot email. En daar komt nu nog iets bij: de service van je auto.


Auto Bleeker Enschede lanceerde onlangs haar nieuwe smartphone-applicatie die klanten helpt bij alle aspecten van service voor hun auto. De applicatie is te gebruiken op zowel Android als iPhone telefoons.

Afspraak voor service
Na het installeren en het aanmaken van een account krijgt u toegang tot vele functies. Zo is het mogelijk om gemakkelijk een werkplaatsafspraak te maken of een herinnering te krijgen voor het reguliere onderhoud en de APK-keuring. Zo komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Handige functies
Mocht u desondanks tóch een keer met pech langs de weg staan, dan helpt de Auto Bleeker Enschede app u weer op weg; zo kunt u direct bellen voor pechhulp. De app geeft daarnaast ook een inzicht in de meest voorkomende storingen aan de hand van de fouticonen die uw auto kan tonen. De app is verder voorzien van diverse handige functies waaronder een live-chat functie met de service-medewerkers van Auto Bleeker, maar ook een handig digitaal schadeformulier.
De app kan u ook op de hoogte houden van de laatste acties en geeft een overzicht van het actuele occasionaanbod. Kijk voor meer informatie op www.bleekergroep.nl/enschede of kom eens langs bij onze vestiging aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede.