Afbeelding
Foto:

Voordeelshop Twente wordt Woonpaleis Twente

ENSCHEDE - De Voordeelshop Twente aan de Lonnekerbrugstraat 100 in Enschede is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel met nieuwe en gebruikte meubelen en woonaccessoires. Dit is dan ook de reden dat de winkel verder gaat onder de naam Woonpaleis Twente. Voordeelshop Twente blijft echter wel gewoon bestaan voor voordelige partijgoederen en internetverkoop.

Woonpaleis Twente is nu uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel met meer dan 2.000 vierkante meter aan nieuwe en gebruikte meubelen en meer. De volledig ingerichte zaak heeft een mix van meubelen in verschillende stijlen. Landelijk, vintage, industrieel met vele houtsoorten gecombineerd met stoer metaal. Nieuw in de collectie zijn boxspringbedden van Keywest Bedding. Woonpaleis Twente houdt de prijzen echter laag zoals men dat nu ook van hen gewend is, daar verandert niets aan!

Bezoek de showroom
Wilt u uw eigen paleis voordelig inrichten of laten inrichten en stylen? Waag dan een bezoekje in de showroom van Woonpaleis Twente te Enschede. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek ook de website www.woonpaleistwente.nl of volg de woonwinkel op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van alles wat er nieuw binnen komt. Iedere eerste zondag van de maand is Woonpaleis Twente geopend van 12:00 tot 17:00 uur, dus ook aanstaande zondag!