Afbeelding
Foto: Steef Alblas

'Mooi dat je aan einde van de rit met drie punten staat'

FC Twente won afgelopen zaterdag in De Grolsch Veste van sc Heerenveen. Dankzij een discutabele strafschop, in de tweede helft benut door Mateusz Klich, zegevierden de Tukkers met 1-0 en passeerden daarmee de opponent uit Friesland op de ranglijst.

'Het was voor de neutrale kijker en het publiek een genot om naar de wedstrijd te kijken', keek FC Twente-trainer René Hake na afloop tevreden terug op het duel. 'We kwamen goed uit de startblokken, maar we vergaten onszelf te belonen. Na een half uur hadden we met 2-0 voor kunnen staan. Maar dat gebeurde niet en dan weet je dat een goede ploeg als Heerenveen terug kan komen in de wedstrijd. De wedstrijd kwam steeds meer in evenwicht. Dan is er een moment nodig om de wedstrijd open te breken en dat kregen we bij de penalty. Heerenveen moest daarna meer komen en wij moesten onze momenten kiezen. We zijn nog een aantal keer goed weggekomen. Dan is het mooi dat je aan het einde van de rit met drie punten staat, ook omdat Heerenveen een aantrekkelijke ploeg heeft met een goede spelopvatting.'

Korting stapelen
Tot en met zaterdag 25 februari is het in de fanstore van FC Twente mogelijk om korting te stapelen bij aankoop van producten die tot de trainingscollectie van Sondico (thuis en uit) behoren. Fans die één artikel aanschaffen, ontvangen een korting van 25%. Kopen zij twee producten, dan bedraagt het voordeel 35%. En bij het aanschaffen van drie artikelen in de fanstore is de korting maar liefst 50%.

FC Twente - Willem II
Op zaterdag 4 maart komt Willem II op bezoek in Enschede. Om 18.30 uur wordt er in De Grolsch Veste afgetrapt. Kaarten voor de wedstrijd zijn, zonder Clubcard, vanaf € 12,50 verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl.