Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Auto Bleeker: hét vertrouwde occasionhuis in Enschede

Sinds 2016 is er weer een volwaardig autobedrijf aanwezig op de hoek van de Boddenkampsingel en de Hengelosestraat in Enschede (tegenover het meubelplein). Auto Bleeker Enschede is als Carprof Bleeker weer volop in bedrijf voor de verkoop van betrouwbare occasions voor een juiste prijs én alle merken nieuwe auto's.

Daarnaast beschikt het autobedrijf over een werkplaats met hoogwaardig gekwalificeerde monteurs. Onder de Carprof-formule repareert en onderhoudt Auto Bleeker alle merken auto's met behoud van fabrieksgarantie. Tevens kunnen klanten voor alle merken gebruik maken van een jaar lang Europese Mobiliteitsgarantie.

Kwaliteit en service
Op autogebied is Bleeker een vertrouwde naam in Enschede, inclusief de bijbehorende kwaliteit en service. De bekende namen Roy Gelderman, Pieter Suringa en Maurits Suringa staan voor de klanten klaar om hen van deskundig verkoopadvies te voorzien. Mark den Haan (werkplaatsreceptie), Henry Smit (werkplaats) en de hoogwaardig gekwalificeerde monteurs van Bleeker stellen alles in het werk om de voertuigen van hun klanten in een goede conditie te houden.

Speciaal APK-tarief
Daarnaast verzorgt Bleeker de APK voor alle automerken van jong tot oud.
Deze maand kunnen klanten voor een speciaal APK-tarief van slechts 15 euro terecht bij Auto Bleeker in Enschede.