Afbeelding
Foto: Jan Koenderink

Ultiem ontspannen in je eigen spa

Het leven is hectisch in 2017. Drukke baan, veel hobby's, altijd achter jezelf aanrennen. Wat is er dan fijner dan aan het einde van de dag in je eigen bubbelbad stappen? Nou... een volledige eigen spa komt aardig in de buurt.

Bubbels & Jets in Enter is de specialist op het gebied van uiteenlopende bubbelbaden, jacuzzi's en heuse spa's voor binnen en buiten. En, zo benadrukt eigenaar Jan Koenderink, hier zit wel degelijk een groot verschil in. Een bubbelbad is een relatief simpel bad, goed te plaatsen in de gemiddelde Nederlandse badkamer. Een standaard bubbelbad zou je gewoon vullen wanneer je er in gaat, daarna laat je het leeglopen. Een jacuzzi is daarentegen een permanent gevuld bubbelbad, wat zowel binnen als buiten kan. Dankzij moderne filtratietechnieken is het altijd schoon. Af en toe wat druppels chloor zorgen voor een optimale hygiƫne.

HotSpring
Bubbels & Jets is onder andere ook leverancier van het bekende Amerikaanse merk HotSpring. Dit zijn baden uit het luxere segment; waarbij de belevenis en het genot centraal staat. HotSpring is ook een merk wat dankzij diverse innovaties toch weer steeds mooiere baden weet te ontwerpen. Zo zijn de nieuwste series voorzien van onder meer een stille 'Silent Flo' pomp. Deze zorgt voor een permanente watercirculatie en heeft het verbruik van een 40 watt lamp. Ook andere innovaties zorgen voor een laag energieverbruik met een hoog comfort. Iets wat veel mensen waarderen. HotSpring heeft daarnaast een apart zoutwatersysteem voor filtering, waardoor minder onderhoud nodig is.

Van bad naar eigen spa
Wat maakt een bad een echte spa? Het oog voor detail en optimale ontspanning. Zo zijn de baden van HotSpring voorzien van een groot aantal opties voor massage. Dit is niet alleen voor de ontspanning goed, maar ook voor de liefhebbers van sportieve inspanning. Spieren komen weer helemaal tot rust onder de aangename strelingen van de diverse massagejets.

Goed voor jong en oud
De baden en spa's zijn populair bij jong en oud. Maar zeker deze laatste groep ervaart belangrijke voordelen. Zo is warm water aangenaam voor ouderen met uiteenlopende klachten, ook in combinatie met de vele massageopties. De meeste baden zijn voorzien van een veilige in- en uitstap, al dan niet in combinatie met een trap en handrails om de toegang nog gemakkelijker te maken.
De buitenbaden van Bubbels & Jets zijn in ieder jaargetijde te gebruiken, benadrukt Koenderink. Zelfs bij sneeuw en vorst kan het bad een aangename temperatuur vasthouden. De stoom die er vanaf komt werkt dan uiterst sfeerverhogend.

Kom het ervaren
Bubbels & Jets levert volledige service. Naast de plaatsing van baden biedt het bedrijf ook sauna's aan, van eenvoudig tot professioneel. Dit is ook allemaal zelf te ervaren in de showroom aan de Vonderweg 28B in Enter. Hier is ook een testopstelling met sauna en binnen- en buitenbaden. Kijk voor meer informatie op:
www.bubbelsenjets.nl of bel met 0547 - 384 000.

Afbeelding
Afbeelding