Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Sem Kokhuis in leer bij E-Speler Heracles

Op het FIFA-toernooi voor E- en F-jeugd bij Stevo werd de negenjarige Sem Kokhuis uit Geesteren kampioen.
Als supporter van Heracles Almelo wilde de jonge FIFA-speler het maar al te graag opnemen tegen Bryan Hessing, de kersverse E-Speler van Heracles Almelo.


Afgelopen week ontmoetten de twee elkaar in het Polman Stadion voor een onderlinge strijd. Sem kreeg verschillende tips van Bryan en speelde natuurlijk een paar potjes tegen hem. Bryan: 'Ik vond hem verrassend goed. Ik denk dat hij absoluut potentie heeft om het ver te schoppen. Ik heb hem uitgenodigd om mee te doen aan de voorrondes van het FIFA-toernooi voor de E-jeugdopleiding.'
De wedstrijd Heracles Almelo - Excelsior van aankomend weekend wordt gespeeld op zaterdag. In de oorspronkelijke competitieplanning stond dit duel gepland op zondag. In verband met de deelname van AZ in de Europa League zijn enkele Eredivisiewedstrijden verschoven.
De aftrap van Heracles Almelo - Excelsior is aanstaande zaterdag om 19.45 uur. Voor de wedstrijd Heracles Almelo - Excelsior geldt vrije verkoop. Alle voetballiefhebbers uit de regio kunnen een avond beleven in het Polman Stadion. Je hebt geen clubcard of registratie nodig om in het bezit te komen van kaarten.
Deze zijn te koop via de website van Heracles Almelo en in de FanServiceShop, die tot aan de aftrap van de wedstrijd geopend is.