Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Re-New: vakkundig in kledingreparatie en stoffering

Sinds kort is er door de heer Duru een kledingreparatie- en stofferingszaak geopend in Enschede, genaamd Re-New. U kunt hier onder andere terecht om uw nieuw aangekochte kleding te herstellen in uw pasvorm of om uw oude lievelingstrui of broek een tweede leven te geven.

Maar u kunt uiteraard ook langskomen voor vele andere reparaties. Hierbij kan gedacht worden aan lederwaren, gordijnen, stofferingen van kussens en bankstellen, nieuwe ritsen, het nauwer en wijder maken van broeken, noem maar op.

Acties
De reparatieprijzen liggen niet hoog. Dit doet Re-New bewust om de mogelijkheid te bieden voor elke klant die behoefte heeft aan de diensten van de kledingreparatie- en stofferingszaak. Naast vaste prijzen heeft Re-new ook voor de maanden februari en maart acties lopen voor de klanten. Broeken inkorten voor 7 euro, nieuwe broekritsen plaatsen voor 8 euro, een nieuwe jasrits plaatsen vanaf 15 euro en nog vele andere acties. U bent van harte welkom bij Re-New om vrijblijvend advies in te winnen. Re-New is gelegen in een buurt waar u kunt parkeren, namelijk aan de Klomp 122 te Enschede. Meer informatie over Re-new of een deskundig advies is te verkrijgen door te bellen naar telefoonnummer 06-24723914.

Afbeelding
Afbeelding