Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Potential Criminal zaterdag naar Rocks voor een optreden

Op zaterdag 18 februari zal de Arnhemse band Potential Criminal om 22:00 uur een optreden geven in Rocks te Enschede. Potential Criminal, een rapband met een soul- en rocktwist, stond al in het voorprogramma van Typhoon en heeft op meerdere grote Nederlandse festivals gestaan.

Het optreden in Rocks maakt deel uit van een kleine mini-tour door Twente, die door het BAM! Festival mede mogelijk is gemaakt. BAM! bestaat 10 jaar en dat wil het Hengelose festival graag vieren. Een van de activiteiten in dit jubileumjaar is het initiatief BAM! Presents.
Luuk Schmidt van BAM! legt uit: 'BAM! staat voor het brengen van goede live-muziek. Dat doen we op ons eigen festival, maar we vonden het ook een goed idee om dit jaar een stapje extra te zetten. We hebben contact gezocht met een drietal mooie live-locaties in de regio: De Stam in Almelo, Rocks in Enschede en De Nul in Hengelo. Zij wilden graag meewerken en gezamenlijk hebben we Potential Criminal weten te strikken voor een mini-concert reeks in deze drie Twentse plaatsen.'