Afbeelding
Foto: Steef Alblas

'Almost Valentine' in het Mystiek Theater

Het Mystiek Theater in Enschede organiseert op 11 februari samen met Golden Years Event 'Almost Valentine'. In het sfeervolle Mystiek Theater zal deze avond de band Forzafunk, afgewisseld door DJ Paul Salakory, zorgen voor een onvergetelijke avond waarbij je lekker los kunt gaan, helemaal in het teken van Valentijn.

Iedereen is van harte welkom, met of zonder partner. Wie weet, vind je hier je eigen Valentijn… Een welkomstdrankje en lekkere hapjes zijn inbegrepen. ForzaFunk is een 100% Live! met 'Soul'. De beste Dance Classics en New Soul & Groovy nummers worden door deze topband in een funky jasje gegoten en met passie uitgevoerd. Denk daarbij aan onder anderen Earth Wind & Fire, Chic, Miami Sound Machine, James Brown, Incognito, Chaka Khan, Commodores en Michael Jackson.
DJ Paul is in de beginjaren '70 begonnen bij een jongerencentrum in Wierden. Na diverse prijzen in zijn vakgebied te hebben gewonnen, heeft hij in diverse discotheken gedraaid. Acht jaar geleden is hij begonnen met draaien als dj bij The Shamrock met The SoulTrain. Zijn voorkeur ligt bij 'Black Music', oftewel Soul, Funk, Dance Classics van de jaren '70 en '80 aangevuld met Zuid-Amerikaanse klanken zoals Salsa, Merengue en Bachata.