Afbeelding
Steef Alblas

Autobedrijf Udo is de Beste Mopar dealer

Autobedrijf Udo is verkozen tot 'Beste Mopar dealer 2016'. De prijs werd afgelopen week bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst, georganiseerd door FCA Netherlands B.V.

De titel Beste Mopar dealer heeft Autobedrijf Udo in Hengelo te danken aan de zeer goede verkoopresultaten op het gebied van aftersales. Bovendien scoort het bedrijf hoog op het gebied van klanttevredenheid. Autobedrijf Udo is opgericht in 1979 en is sindsdien dealer van het merk Fiat. Naast Fiat vertegenwoordigt Autobedrijf Udo ook Abarth voor de regio Twente en is zij officieel service-dealer van Alfa Romeo en Fiat Professional. Een echte specialist op het gebied van Italiaanse passie op vier wielen.

Algemeen directeur Eric Udo, die de onderscheiding in ontvangst nam, is erg trots op de gewonnen prijs: 'Wij vinden het een eer zulke mooie merken te vertegenwoordigen. Daarbij hebben wij deze prijs als team behaald. Het is een knappe prestatie van al onze medewerkers. Deze prijs is de ultieme beloning voor onze inzet.' Cristiana Alicata, Managing Director bij FCA Netherlands, vult aan: 'Autobedrijf Udo weet op het gebied van aftersales zeer goed te presteren en legt de lat weer hoger voor volgend jaar. Een verdiende winnaar!'

Een goed presterend netwerk van klantgerichte dealers is essentieel voor een automerk. Zeker gezien de stagnerende verkoop van nieuwe auto's de afgelopen jaren.