Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Groots jubileumconcert van
Mannenklank Glanerbrug

Op 4 februari houdt Mannenklank Glanerbrug (M.K.G., voorheen Chr. Mannenkoor Glanerbrug) vanaf 20:00 uur een groots jubileumconcert in het Muziekcentrum te Enschede.

Aan dit concert, ter ere van het 65-jarig bestaan van het koor, werken het grootorkest van Wilhelmina Glanerbrug, het jongerenkoor Taktvoll uit Ahaus-Wessum (Duitsland), een samengesteld popcombo en pianist Jeroen Hulshof mee. De presentatie van deze avond is in handen van Monique Kokkeler, die onder meer bekend is van RTV Oost.
Voor de pauze zullen beide koren afzonderlijk, op geheel eigen wijze, een aantal werken ten gehore brengen. Geheel nieuw is dat Mannenklank Glanerbug een aantal liederen uitvoert die zullen worden omlijst door een lichtshow en bijpassende choreografie. Na de pauze gaat 'het dak eraf' met 4-stemmige bekende songs van The Beatles - gezongen door het 150 koppig samengesteld koor van M.K.G. en Taktvoll met begeleiding van het grootorkest Wilhelmina, het popcombo en pianist Jeroen Hulshof - wat garant staat voor een spetterende finale van het jubileumconcert.
Kaarten (inclusief garderobe en pauzedrankje) à € 12,50 zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Primera Jan Haast aan de Gronausestraat te Glanerbrug, Primera Kroezen (winkelcentrum Stroinkslanden), TabAktiek (winkelcentrum Debbenbroek), Primera 't Ribbelt (winkelcentrum 't Ribbelt), Boekhandel Bruna (winkelcentrum Zuid) en VVV info Tourist te Enschede aan het Stationsplein.
Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij de leden van beide koren en het orkest of via de websites www.mannenklankglanerbrug.nl en www.wilhelminaglanerbrug.nl. Kaarten aan de avondkassa kosten € 15,-