Afbeelding
Foto:

Muziekproductie 'De Bovenkamer'

Op 3 februari om 20.00 uur zullen 50 gemotiveerde studenten van de opleiding Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium hun afstudeervoorstelling 'De Bovenkamer' uitvoeren in het Muziekcentrum te Enschede.


De studenten hebben onder leiding van de vierdejaars een jaar lang hard gewerkt. De vierdejaars hebben muziek gearrangeerd, repetities geleid, een verhaal geschreven, een zaal gezocht en ga zo maar door. In de voorstelling staat muziek centraal, maar ook andere kunstdisciplines zoals dans en toneel aan bod.
De Muziekproductie is een jaarlijks terugkerend afstudeerproject en het beloofd ook dit jaar weer een geweldige voorstelling te worden.
Een kleine sneak preview van onze voorstelling:
Vier personen die bij wijze van toeval in hotel 'De Bovenkamer' terecht komen. Vier personen die eigenlijk niks met elkaar hebben. Allemaal een eigen leven, een eigen verleden en een andere toekomst. Toch hebben ze iets gemeen, een ding dat je vast zult herkennen: ze hebben een angst, ze vrezen iets.
Zo komen in de voorstelling de angst voor het donker, angst om niet goed genoeg te zijn, angst voor echt contact met een meisje en angst voor de vele negativiteit in het nieuws voorbij.
De vraag is nu alleen: hoe gaan zij hiermee om?