Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Tragikomische voorstelling in De Vrijhof

Na de succesvolle voorstelling 'George & Eran lossen Wereldvrede op!', speelt Theater RAST nu de voorstelling: 'De Vlucht van een Granaatappel'. Op woensdag 8 februari (19.30 uur) is de voorstelling te zien in De Vrijhof (Universiteit Twente).

'De Vlucht van een Granaatappel' is een persoonlijk en humorvol relaas van vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. Persoonlijke vluchtgeschiedenissen van twee generaties. Beide met de noodzaak meer over elkaar te weten. Beide met de angst de ander te belasten met een onuitgesproken leed.

'De vlucht van een granaatappel' is een tragikomische voorstelling die zich afspeelt tussen de wens te willen weten en het verlangen te verzwijgen. De Koerdische Celil, de Joodse Eran, de Syrische George en de Hollandse Imke maken het publiek deelgenoot van hun nooit vertelde verhalen en nimmer gestelde vragen.

'De vlucht van een granaatappel' is lovend onthaald door pers en publiek tijdens het jaarlijkse theaterfestival Oerol. Meer informatie en entreeprijzen: www.utwente.nl/cultuur.