Afbeelding
Foto: Steef Alblas

NZA New Zealand Auckland
Brandstore ook in Enschede

Vanaf 3 februari is Enschede weer een stijlvolle herenkledingzaak rijker voor de stoere en modebewuste man. In het eerste weekend van februari gaat de deur open van de NZA New Zealand Auckland Brandstore Enschede. Ronald Hazenhoff en Olav Kelder openen dan in de sfeervolle Haverstraatpassage hun tweede kledingzaak.

NZA New Zealand Auckland is een herenkleding- en lifestylemerk met tientallen winkels in binnen- en buitenland. Het merk groeit in rap tempo waardoor het ook tijd is om in Enschede open te gaan. NZA New Zealand Auckland is een stoer lifestyle-merk voor de sportieve avontuurlijke man met oog voor fashion en voor detail.

De inrichting van NZA New Zealand Auckland Brandstore aan de Haverstraatpassage 27 zal ook deze stoere stijlvolle uitstraling hebben en ook de warme gezelligheid bieden die u al gewend bent van Ronald Hazenhoff Men&Womenswear. Door de jarenlange ervaring van Ronald Hazenhoff en Olav Kelder en hun NZA-team kunnen zij u vakkundig helpen om de juiste combinatie samen te stellen.

In de NZA New Zealand Auckland Brandstore zal bijna de gehele collectie van NZA te verkrijgen zijn, zodat u hier terecht kunt voor uw hele vrijetijds-herenoutfit. Om u kennis te laten maken met de nieuwe winkel, krijgt u bij aankoop van € 200,- twee NZA New Zealand Auckland boxershorts ter waarde van € 29,95 cadeau.