Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vijftig Tinten VIP-avond

Op woensdag 8 februari slaan De Grolsch Veste en Kinepolis Enschede opnieuw de handen ineen voor een Ladies Night rondom de voorpremière van de film 'Fifty Shades Darker'. De avond bestaat uit een diner in een VIP-lounge van De Grolsch Veste en aansluitend wordt de film vertoond in Kinepolis.

'Fifty Shades Darker' is de langverwachte tweede verfilming van de bekende boekenreeks Vijftig Tinten van E.L. James. Dat Mr. Grey in Nederland populair is, moge duidelijk zijn met de enorme animo voor de Ladies Nights bij diverse bioscopen. De film is officieel pas vanaf 9 februari in de bioscopen te zien, maar wordt speciaal voor deze Ladies Nights al een dag eerder vertoond. Ruim twee maanden van te voren waren meer dan 30.000 tickets verkocht: een record in Nederland.

In Enschede is het mogelijk om op 8 februari deel te nemen aan een geheel verzorgde avond in het teken van Fifty Shades Darker. De avond start om 18.00 uur in De Grolsch Veste met een uitgeserveerd 3-gangendiner inclusief consumpties. Na een verrassingsbezoek en met een goodiebag als aandenken aan de avond maken de dames de oversteek naar Kinepolis Enschede. Hier kan tevens een bezoek worden gebracht aan de diverse standjes op de Ladies Fair waarna de film zal worden vertoond.

Voor de avond zijn nog enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie en het reserveren van tickets: www.degrolschveste.nl.