Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Slank worden en blijven met
bewezen formule Ladyline

Dertig jaar geleden werd de Ladyline-formule gelanceerd. Inmiddels heeft de formule haar bestaansrecht wel bewezen. Het principe is simpel: gezonde normale voeding gecombineerd met oefeningen in warmte, onder persoonlijke begeleiding. Ladyline Enschede biedt echter meer om jouw droomfiguur te kunnen bereiken.

Voor het beste resultaat wordt er gekeken naar je energiebehoefte en wat je nodig hebt om blijvend af te vallen met gewone gezonde voeding. Beweging is natuurlijk ook onmisbaar voor een goed resultaat. De oefeningen op maat worden uitgevoerd in een verwarmde cabine. Voor de verbetering van je huid is er de ozon-zuurstoftherapie, die ervoor zorgt dat je huid weer gladder en strakker wordt. Je wordt door een deskundige vakvrouw professioneel en intensief gecoacht.

Ladyline biedt ook aanvullende therapieën voor een nog mooier resultaat. Cryolipolyse is als behandeling hét non-operatieve alternatief voor liposuctie om die laatste plaatselijke vetophopingen voor altijd weg te werken. Door onderkoeling van de vetcellen worden deze afgebroken en vervolgens door het lymfesysteem opgeruimd. Deze therapie is absoluut pijnloos en uitstekend geschikt voor de buik, taille, heupen, armen, benen en knieën. Compressietherapie is een lymfedrainage systeem, dat uitstekend helpt tegen cellulite, vocht vasthouden en vermoeide benen. Het stimuleert je stofwisseling en verbetert de bloedcirculatie. Daardoor gaat het afvallen ook gemakkelijker.

Voor advies op maat kan je een vrijblijvende afspraak maken met de figuurspecialistes van Ladyline Enschede (053-4342622; www.ladyline.nl).