Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Nieuwe Pelletkachels
zijn binnen bij Bonhof

De nieuwe Pelletkachel van Bonhof is nu nog efficiënter en stiller dan zijn voorganger. Ook deze Pelletkachel kenmerkt zich door een tijdloos en strak design. Door verbeteringen is de capaciteit van dit model ook toegenomen en daarmee nog beter in staat om uw ruimte te verwarmen.

Geniet u straks ook heerlijk van de warmte van echt vuur zonder dat u een paar keer door de sneeuw moet om houtblokken te halen? En daar ook nog eens honderden euro's per jaar mee bespaart? Profiteer nu van de subsidieregeling 2017 voor Pelletkachels! Dit houdt in dat u minstens € 500,- subsidie terug ontvangt van het Rijk. Op de Pelletkachels van Bonhof is dat zelfs € 545,-! Uiteindelijk betaalt u dus maar € 850,- voor een Pelletkachel door deze regeling.

De kachel werkt sfeerverhogend en bespaart op zowel energiekosten als CO2-uitstoot. Het geeft een heerlijk groot vuur en stoken met houtpellets is 40% tot 60% goedkoper dan stoken of verwarmen met andere brandstoffen, zoals aardgas, stookolie of elektra. Voor meer informatie en/of vragen bent u van harte welkom bij Bonhof (053-4320014; www.bonhofsierpleisters.nl) aan de Dennenweg 37 in Enschede. De kachel brandt en de koffie / thee staat voor u klaar!