Afbeelding
Foto: Steef Alblas

SportZappCard weer
van start in Enschede

Vanaf februari kan de basisschooljeugd in Enschede weer deelnemen aan de SportZappCard. Hiermee kun je vijf verschillende sporten proberen.

De inschrijving voor de SportZappCard is weer geopend. Alle basisscholieren in Enschede kunnen zich opgeven voor maximaal vijf sporten die ze ieder vier weken kunnen uitproberen. Deelname aan de SportZappCard kost 15 euro en inschrijven kan via www.sportaal.nl/sportzappcard. Diverse sportverenigingen in Enschede bieden een serie van vier lessen aan, waarbij allerlei sporten uitgeprobeerd kunnen worden. Zo is er keuze uit taekwondo, atletiek, honk- en softbal, synchroonzwemmen, dammen, frisbee en nog veel meer! Voor eventuele materialen zorgt de organiserende vereniging. Ter promotie van de SportZappCard is eerder deze maand de scholentour begonnen, waarbij basisscholen worden bezocht om een korte uitleg te geven over de SportZappCard.

De afgelopen jaren is de SportZappCard georganiseerd door de Stichting Sportboulevard. In overleg met de stichting heeft Sportaal het stokje qua organisatie overgenomen. Op deze manier kunnen alle basisschoolleerlingen in Enschede via dit leuke concept proeven aan allerlei (onbekende) sporten. Kijk voor alle informatie over de SportZappCard op www.sportaal.nl/sportzappcard.