Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Afvallen, meer energie en beter in je
vel door Praktijk Schmitz en LEEF!

Elk jaar doen veel mensen weer tientallen pogingen om gezond te gaan eten en daardoor af te vallen. De verleiding ligt op de loer om een crashdieet te beginnen en snel gewicht te verliezen. Maar is dat wel zo verstandig? Praktijk Schmitz (van natuurgeneeskundige Liesbeth Schmitz) en LEEF! (van Annemiek Suurenbroek, voeding & beweging) gaan de samenwerking aan om cliënten te begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl.

Gezond afvallen hoeft niet moeilijk te zijn wanneer je bewust bent van wat je eet. Een gezond gewicht bereiken door vanuit twee invalshoeken begeleiding aan te bieden, dat is het idee achter de samenwerking van Praktijk Schmitz en LEEF!. Liesbeth Schmitz kijkt samen met u naar onder andere de hormonale balans in uw lichaam. Dit gebeurt door middel van een snelle en eenvoudige hormoonmeting. Met de uitkomsten van deze meting wordt u behandeld. U zult merken dat u daardoor ook al beter in uw vel komt te zitten. Daarnaast is begeleiding op het gebied van voeding en beweging ook noodzakelijk om je doel te bereiken. Bij Annemiek Suurenbroek kun je kiezen uit losse consulten, maar ook uit een 12-wekenprogramma of partnertraject. Behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten, over de vergoeding van de consulten en of het geschikt is voor u? Kom dan naar één van de info-avonden op donderdag 26 januari of donderdag 2 februari. De avonden beginnen om 19.30 uur en vinden plaats aan de Bouwstraat 9a in Haaksbergen. Graag opgave vooraf. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Praktijk Schmitz is te bereiken op 053-7600529 of via info@praktijkschmitz.nl.