Afbeelding
Foto: Steef Alblas

KEBH gaat in 2017 verder met
muziekonderwijs Kind & Muziek

Het jaar 2017 wordt voor de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie (KEBH) een prachtig jaar waarbij de jeugdopleiding een prominente rol krijgt. Na de geweldig mooie Christmas Carol van enkele weken geleden gaat KEBH met veel plezier met een grote groep kinderen verder met het muziekonderwijs KEBH Kind & Muziek.

Naast de al langer bestaande blokfluitgroepen, voororkest en jeugdorkest zitten daar sinds 2016 ook een koor en de buitenschoolse muzikale vorming bij. In 2017 wordt afgetrapt met het Midwinterconcert. Een prachtige muzikale presentatie van alle groepen. Naast optredens van de groepen van Kind & Muziek is er natuurlijk het grootorkest dat dit jaar voor het laatst onder leiding staat van Marc van Wessel. Na vele jaren zal hij deze zomer afzwaaien als dirigent. De entree is gratis. Het Midwinterconcert vindt plaats op 15 januari vanaf 14.00 uur in het Bonhoeffer college (locatie van der Waalslaan).

Voor 2017 staan ook tal van andere activiteiten op het programma. Het winterkamp voor de jeugd, meelopen in de carnavalsoptocht Münster op Rosenmontag en het Schuttersfeest in Lingen zijn zomaar een greep uit de activiteiten. Op 8 april gaat het dak er weer af in het Bonhoeffer College. Ben je klaar om mee terug in de tijd te gaan, de tijd van disco en soul? De aula zal worden omgetoverd tot een mooie disco, inclusief een geweldige verlichte dansvloer. Met een stevige ritmesectie en twee uitstekende zangers zal de KEBH u deze avond laten swingen en hopelijk komen de voetjes van de vloer! De voorbereidingen zijn in volle gang. De zaal gaat die dag open om 20.00 uur; het concert begint om 20.30 uur.

Belangstelling om muziek te gaan maken bij de KEBH? Kom eens gezellig langs op één van de repetities op donderdagavond. Of kijk op de website www.kebh.nl voor meer informatie.