Rutger Hulshof (Netto Tank), Roy van der Weide (Heron) en Gizem Gunduz (De Tankshop)
Rutger Hulshof (Netto Tank), Roy van der Weide (Heron) en Gizem Gunduz (De Tankshop) Foto: Steef Alblas

Netto Tank nu ook
in Enschede Zuid

Goedkoop tanken kan sinds kort ook in Enschede Zuid. Sinds 23 december is Netto Tank Enschede Zuid aan de Buurserstraat 350 geopend. Daaraan ging een grondige renovatie van vijf weken vooraf.

Het tankstation is compleet vernieuwd met nieuwe pompen en elke pomp is voorzien van een betaalautomaat. Na jarenlange eigen exploitatie van Heron is er een goed concept ontstaan met Netto Tank op het voorterrein. De shop van het tankstation is verhuurd aan 'De Tankshop', die een compleet assortiment aan producten aanbiedt. Men kan er ook terecht voor verse broodjes en tevens kunnen klanten, indien gewenst, hun tankbeurt contant afrekenen. Heron zelf heeft zijn winkel ook opgefrist en het assortiment aangepast. Tevens heeft Heron er zijn autogarage. Daardoor is dit de complete locatie voor u en uw auto. Goedkoper tanken kan niet!

Natuurlijk wordt de opening van deze locatie gevierd. Zoals u ook van Netto Tank gewend bent op de andere locaties, biedt Netto Tank A-merk brandstof aan tegen de scherpste prijs. Tevens kunt u uw tankbon naderhand registreren op de website en wekelijks wordt er een dinercheque van Restaurant 'Het Middelpunt' in Enschede verloot. Iedere tankklant krijgt tevens een kortingsbon van Perfect Carwash aan de Westerval in Enschede. Geen gewone tank, maar een Netto Tank!

Rutger Hulshof (Netto Tank), Roy van der Weide (Heron) en Gizem Gunduz (De Tankshop)