Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Nissan LEAF nu ook als Business Edition

Nissan introduceert de Business Edition van de LEAF. Deze is nu verkrijgbaar bij Nissan-dealer Lesscher aan de Zilverstraat 5 in Hengelo.

Deze speciale uitvoering van de LEAF is voorzien van onder meer lederen stoelbekleding, elektirschverwarmbare stoelen en een elektrisch verwarmbaar stuur, een Around View Monitor en een Bose-audiosysteem. Ook is de auto voorzien van een snellaadaansluiting van 50 kW. De fiscale waarde (basis voor berekening van de bijtelling) van de LEAF 30 kWh Business Edition bedraagt € 33.990,-. De verkoopprijs inclusief afleveringskosten bedraagt € 34.840,-. Zakelijk rijders betalen € 46,- bijtelling per maand (bij 40,4 procent IB).
Nissan biedt daarnaast als accessoire een speciaal geprijsd charge pack aan. Dit bestaat uit een NUON-wallbox (inclusief basisinstallatie) en een snellaadtegoed van € 1.000,- bij Fastned. Dit pakket kost € 1.000,-. De LEAF 30 kWh laat een bereik van 250 kilometer noteren (NEDC), wat in de praktijk neerkomt op 150 tot 200 kilometer elektrisch rijden. De snellaadfunctie vergoot de flexibiliteit van de Nissan. Nederland telt enkele honderden snelladers. Ruim vijftig daarvan zijn van Fastned. Voor meer informatie over de Nissan LEAF bent u welkom in de showroom van Nissan-dealer Lesscher in Hengelo.