Het team van Bennie Wilmink wenst u fijne feestdagen!
Het team van Bennie Wilmink wenst u fijne feestdagen! Foto: Steef Alblas

Bennie Wilmink pakt uit
tot het einde van het jaar

Bennie Wilmink uit Enschede pakt tot het einde van het jaar uit tijdens de eindejaarsshow. Diverse acties, kortingen en bonussen maken het meer dan de moeite waard om nog dit kalenderjaar een bezoek te brengen aan de Westerval 16.

Klanten die een Mitsubishi Space Star aanschaffen, ontvangen bij Bennie Wilmink tot € 2.000,- extra inruil bovenop de ANWB koerslijst. Private lease is al mogelijk vanaf € 199,-. Inclusief alle geldende acties staat de Mitsubishi Space Star rijklaar bij Bennie Wilmink vanaf € 11.270,-. Ook op de Mitsubishi ASX ontvangen klanten € 1500,- extra inruil bovenop de ANWB koerslijst, waardoor de ASX al rijklaar is aan te schaffen vanaf € 20.888,-. Voor de Mitsubishi Outlander PHEV geldt op voorraadmodellen een korting van € 8.000,- en nog 5 jaar 15% bijtelling. De Outlander PHEV kan vanaf € 36.695,- worden gekocht.

Ook op diverse Suzuki-modellen heeft Bennie Wilmink diverse voordelen in petto voor zijn klanten. Voor de Suzuki Celerio geldt een instapbonus van € 750,- (Private lease vanaf € 199,-), evenals voor de Suzuki Baleno (Private Lease vanaf € 259,-). Voor de Suzuki S-Cross hanteert Bennie Wilmink een instapbonus van € 1.000,- en voor de Suzuki Vitara geldt zelfs een instapbonus van € 1.500,-. Ook de Suzuki Ignis (Private lease vanaf € 259,-) ontbreekt niet in de showroom van Bennie Wilmink. Alle genoemde Private lease bedragen zijn op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

Voorraadvoordeel is er op de laatste Suzuki S-Cross 1.6 High Executive. Door een korting van ruim € 4.750,- kan de S-Cross rijklaar voor € 23.999,- worden aangeschaft. Tot slot heeft Bennie Wilmink tijdens de eindejaarsshow een opruiming van jong gebruikte demonstratie auto's, die daardoor onder zeer gunstige voorwaarden gekocht kunnen worden.