Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Auto Bleeker ontvangt klanten
ook in 2017 in huiselijke sfeer

Een belangrijke mijlpaal voor Auto Bleeker Enschede in 2016 was de metamorfose van de vestiging aan de Boddenkampsingel. Ook in 2017 hoopt Auto Bleeker weer veel klanten te mogen ontvangen in de gemoedelijke, warme en huiselijke sfeer van de showroom.

Met de metamorfose van de showroom kozen Jos Groothuis (algemeen directeur) en Pieter Suringa (eindverantwoordelijk voor de sales) eerder dit jaar voor een revolutionaire aanpak bij Auto Bleeker. Het resultaat mag er zijn, want een bezoek aan Auto Bleeker Enschede voelt als thuiskomen. Een deel van het pand is getransformeerd tot een ware pronkkamer, waar de auto's overzichtelijk staan opgesteld. Met passende inrichting en stijlvolle woonaccessoires. Occasions kijken bij Auto Bleeker Enschede is een beleving voor het hele gezin.

Jos Groothuis en Pieter Suringa zijn beiden jaren werkzaam geweest voor de Bleeker Groep en hebben na de sluiting van Auto Bleeker Enschede in Hengelo de Enschedese vestiging nieuw leven ingeblazen. Het enige wat is gebleven, zijn de vertrouwde naam en de beleving en passie voor auto's. Auto Bleeker heeft niet alleen een mooie voorraad aan occasions staan, maar ook kunnen klanten aan de Boddenkampsingel terecht voor een nieuwe auto, ongeacht van welk merk en type. In de CarProf-werkplaats van het bedrijf verzorgt Auto Bleeker tevens onderhoud en reparaties. Auto Bleeker kan auto's van elk merk aan in de werkplaats, binnen de volledige fabrieksgarantie. Dat geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo verzorgt Auto Bleeker al het onderhoud voor leasemaatschappijen.

De kracht van Auto Bleeker Enschede is de veelzijdigheid. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's en de gemoderniseerde CarProf-werkplaats beschikt het bedrijf over een ASN Schadebedrijf, INQAR autoverhuurbedrijf en Bleeker Lease. De bekende Bleeker-slogan 'Sterk in elk Merk' is gebleven. Maar niet minder belangrijk is dat Auto Bleeker een compleet bedrijf is op het gebied van Automotive. En dat is precies wat klanten tegenwoordig verwachten van een modern autobedrijf.

Tot het einde van het jaar kunnen klanten profiteren van diverse acties bij Auto Bleeker. Kom voor een bezoek dus gerust langs aan de Boddenkampsingel.