Foto: Wim van Dam
Foto: Wim van Dam Foto: Steef Alblas

Kerstwandeling met chocomelk op Hof Espelo

Genieten van een frisse wandeling met warme chocomelk? Volg op zondag 18 december de speciale kerstroute die Landschap Overijssel heeft uitgezet op Hof Espelo. Compleet met midwinterhoornblazers, vuurkorven en warme chocomelk. Leuk om er op uit te gaan met de hele familie! Starten kan tussen 12.00 en 14.30 uur.

De decembermaand is al druk genoeg. Tijd om er even tussen uit te gaan. Even een paar uurtjes lekker wandelen in het bos. Op Hof Espelo is het zondag 18 december extra genieten. Het Koetshuis is in kerstsfeer en de midwinterhoornblazers creëren een typisch Twentse kerststemming. Buiten staan vuurkorven om je lekker aan op te warmen, binnen is er warme chocolademelk. En al wandelend geniet je van de natuur en het eeuwenoude landgoed Hof Espelo. Het fijne is dat je de route in je eigen tempo kunt lopen. Kom je ook?

Je kunt op zondag 18 december tussen 12.00 en 14.30 uur starten met de kerstwandeling. De wandeling begint bij Bezoekerscentrum Hof Espelo. De kosten zijn € 2,50 per persoon, inclusief warme chocolademelk en een plak krentewegge. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers van Landschap Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.