Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Opleiden is weer belangrijk

Bij het aantrekken van de arbeidsmarkt neemt ook het aantal vacatures weer toe. Werkgevers zijn op zoek naar de juiste mensen met de juiste kwaliteiten. Het is fijn om een perfecte match te vinden, maar dat zal niet altijd lukken. Scholing is dan een goed middel om deze verschillen op te lossen.

DOC Opleiding & Training biedt een breed scala aan opleidingen. Van basis schoonmaak, lassen, talen, ICT en financieel tot en met management. Met dit aanbod is DOC in staat om je een stap verder te helpen, zodat je weer helemaal klaar bent voor de arbeidsmarkt. Ook de overheid heeft dit in de gaten en ondersteunt hierin op verschillende manieren. Heb je geen werk maar wel een uitkering en ga je voor één van de beroepen op de lijst van kansrijke beroepen, dan is er maar liefst € 2.500,- beschikbaar.

In de mogelijke scholingsopties en het traject dat het best bij je past, kan DOC Opleiding & Training je prima adviseren. Bijvoorbeeld tijdens een persoonlijke afspraak. Dat kan telefonisch (0314-368600) of door een afspraak te maken op de locatie van DOC Opleiding & Training in Hengelo aan de Welbergweg. Kijk op www.doc.nl voor meer informatie.

Afbeelding
Afbeelding