Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kerstcrossloop de Boekelopers

Op maandag 26 december organiseren de Boekelopers de Kerstcrossloop. Deze crossloop vindt ook dit jaar weer plaats in de mooie omgeving tussen Boekelo en Usselo. De route gaat over bos- en zandpaden, verharde wegen en langs beekjes. Een echte crossloop!

De 800 meter (Kidsrun) start om 10:00 uur. Deelnemers aan de 5 kilometer en de 10 kilometer (vanaf 16 jaar) gaan om 10:15 uur van start. Voorinschrijving kan tot en met 18 december online via de inschrijfbutton op www.bscunisson onder 'Boekelopers'. Ook op de dag zelf is inschrijven mogelijk van 9:00 tot 9:45 uur. De kosten bedragen € 5,- bij voorinschrijving en € 7,- bij inschrijving op de dag zelf. Deelname aan de Kidsrun (800 meter) is gratis voor kinderen van 4-12 jaar.

Gestart wordt bij Sportpark De Zweede (Boekelosestraat 275, Boekelo). Deelnemers kunnen gebruik maken van de moderne kleedruimtes en na de wedstrijd heerlijk douchen. In de kantine is er volop gelegenheid voor een gezellige nazit met een heerlijke consumptie. Meer informatie: www.bscunisson.nl, lopers@bscunisson.nl (algemeen) en acboekelopers@gmail.com (info Kerstcrossloop).