Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Het Eetcafé: warme maaltijden én lunch

Sinds het seizoen 2015-2016 biedt v.v. Rigtersbleek warme maaltijden aan in Het Paviljoen. Aan het begin van het huidige seizoen heeft de keuken van de club een enorme professionalisering doorgemaakt en mede hierdoor worden er gerechten van een nog hogere kwaliteit geserveerd. Ook op het gebied van medewerkers is er een ontwikkeling geweest, waardoor de gastvrijheid is versterkt en er nog meer gasten verwelkomd kunnen worden.

Voor een minimaal bedrag kan iedereen op doordeweekse dagen aan tafel schuiven voor een hoofdgerecht en een nagerecht. Elke dag staat er een ander gerecht op het menu voor een bedrag van slechts € 6,- per persoon. Kinderen eten mee voor € 5,-. De maaltijd wordt aangeboden van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur in de sportkantine van de club, Het Paviljoen. Daarnaast is er een weekgerecht dat elke dag wordt aangeboden voor hetzelfde bedrag.

Vanaf november wordt er naast de heerlijke avondmaaltijden ook een uitgebreid lunchassortiment aangeboden. Het sportpark is dagelijks geopend en daarom ook tijdens lunchtijd een uitstekende locatie om een heerlijke lunch te nuttigen. De lunch is beschikbaar van 11.00 tot 14.00 uur in Het Paviljoen en is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met De Broodbode. Het deeg en de recepten van de rijkelijk belegde broodjes zijn afkomstig en samengesteld met het populaire ambachtelijke lunchbedrijf van Bob van der Velde, oprichter van De Broodbode.

Vice-voorzitter Wouter du Gardijn over de ontwikkelingen bij De Bleek: 'Wij zijn nu 10 jaar met z'n allen bezig om v.v. Rigtersbleek van een voetbalvereniging om te vormen naar een vitale vereniging die klaar is voor de toekomst. De verdere professionalisering van ons eetcafé met de uitbreiding van de lunch past precies in onze bestuurlijke visie. Daarnaast zijn we ontzettend trots op het feit dat er inmiddels wekelijks ruim 30 mensen werkzaam zijn op ons sportpark van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur om de geoliede machine te laten draaien.'

De openingstijden van Het Paviljoen zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 24.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 8.00 tot 19.00 uur. Voor het menu en reserveringen: www.rigtersbleek.nl. Verdere info: www.facebook.com/eetcaferigtersbleek; 053-4359239; communicatie@rigtersbleek.nl.