Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Winteroamd in Grolsch Veste én 50%
korting op alle rode Sondico kleding

De decembermaand wordt aanstaande vrijdag bij FC Twente afgetrapt met de 'Winteroamd'. De Grolsch Veste wordt deze dag omgetoverd tot een klein winterparadijs voor jong en oud. Zo is er een gezellige wintermarkt, gratis stadiontours en zijn er verschillende voetbalspelletjes in het stadion.

De wintermarkt wordt om 14.00 uur geopend aan de kant van de Fanstore en vanaf 15.00 uur is het mogelijk om deel te nemen aan gratis stadiontours en verschillende voetbalspelletjes in het stadion. Tijdens de stadiontour kun je onder andere een kijkje nemen in de kleedkamer en de spelerstunnel. Ook is het mogelijk om een stukje over het veld te lopen en een foto in de dug-out te maken.

Sinterklaas is ook aanwezig in De Grolsch Veste en kinderen die vrijdag voor 17.00 uur hun schoen zetten, kunnen deze vanaf 18.00 weer ophalen in de Fanstore. Een uur later, om 19.00 uur, staat een voetbalforum met Jan Van Halst, Kick van der Vall en Eddy Achterberg op het programma. Omstreeks 21.00 uur zal de Winteroamd worden afgesloten. Meer informatie over de Winteroamd vind je op www.fctwente.nl/winteroamd.

'Kleur Twente Rood'

Om alle supporters te bedanken voor de steun in 2016, geeft Sondico samen met FC Twente vanaf aanstaande vrijdag (14.00 uur) 50% korting op alle rode kleding van Sondico. Deze actie geldt tot en met FC Twente - Ajax (11 december) in de Fanstore en online op shop.fctwente.nl (zolang de voorraad strekt).