Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kunstkerstbomen bij KJ Outdoor Tuinmeubelen

Het is al jaren bekend dat in de wintermaanden een deel van de showroom van KJ Outdoor Tuinmeubelen wordt ingericht met kunstkerstbomen. U vindt er bomen van 30 centimeter tot 270 centimeter hoog in natuurlijke uitstralingen met diverse verschillende taksoorten.

De kunstkerstbomen zijn makkelijk op te zetten en weer op te bergen in de stevige doos waar ze in worden geleverd en ze zijn uiteraard brandwerend behandeld volgens de veiligheidsvoorschriften. Door de kunstkerstbomen zelf te importeren, heeft KJ Outdoor een grote collectie kunstkerstbomen tegen de laagste prijzen en dat scheelt al gauw 30 tot 50% vergeleken met de grote tuincentra. Door de ervaring die zij door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen zij u een goed en eerlijk advies geven over welke kunstkerstboom het beste bij u past. De kunstkerstbomen zijn te verkrijgen in diverse kleuren groen, zwart, wit en de nieuwe kleur roze. Uiteraard vindt u er ook kunstkerstbomen inclusief geïntegreerde verlichting of besneeuwde bomen. Zoekt u een kunstkerstboom die hoger is dan 270 centimeter, dan kunnen zij dat uiteraard voor u bestellen. Verder vindt u er diverse soorten guirlandes en kransen met of zonder verlichting. Rond 14 december kunt u er overigens ook terecht voor een grote collectie vuurwerk. Van het bekende door de consument uitgekozen vuurwerk tot de mooiste vuurwerkcollectie van Nederland: de Crown Collectie.

Kom langs aan de Oldenzaalsestraat 255 in Enschede en profiteer van de vele acties en lage prijzen. Of u nou tuinmeubelen, een kunstkerstboom of vuurwerk bij KJ Outdoor koopt: u komt er altijd voordelig weg. Alle artikelen zijn ook te bestellen in de webshop www.kjtuinmeubelen.nl of via www.kjoutdoor.nl.