Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Open Huis Lucas Duiksport
en Eigen Wijze Duikreizen

Het zijn op zichzelf al jaren klinkende namen in de duikwereld, laat staan wanneer ze hun krachten bundelen. En juist dat doen ze, Lucas Duiksport en Eigen Wijze Duikreizen (EWDR). In Nijverdal. Aan de Bedrijvenweg 3a. Alles, maar dan ook alles over duiken, duikspullen in alle merken, soorten en maten én duikreizen naar alle uithoeken van de wereld vindt u voortaan dus onder één dak. Op de mooiste, de grootste en de beste duikplek van Europa met meer dan 4000 m2 duikplezier.

Prima aanleiding voor een groots Open Huis op zaterdag 14 januari 2017. Van 10.00 tot 17.00 uur wordt u helemaal ondergedompeld in de duikwereld. Niet alleen waar het gaat om duikspullen en duikreizen, want u wordt in allerhande presentaties ook meegenomen op de meest prachtige duikavonturen. Wat bijvoorbeeld te denken van Dive Tribe die u laat kennismaken met de onderwaterwereld van Kaapverdië? Of Pilla Pipa die u laat afdalen in de wateren voor Kenia? Dan wel van een duikexpeditie naar Spitsbergen? Of een duiktrip naar Oman?

Bovendien onthult top onderwaterfotograaf Peter de Maagt u tijdens een mini-cursus graag de geheimen van succesvol onderwater fotograferen. Wat voor prachtige beelden dat kan opleveren, dat laten de Sea Life onderwaterfoto's en -video u meteen met eigen ogen zien. Het feest is niet compleet zonder mooie cadeaus. Die worden verloot onder iedereen die zich aanmeldt via www.ewdr.com/open-huis. Wat er te winnen valt? De eerste prijs is een geheel verzorgde achtdaagse duikreis voor één persoon naar Kaapverdië. De tweede prijs betreft een Sealife ademautomaat. En de winnaar van de derde prijs ontvangt een reischeque van € 250,-.

Als er één ding als een paal boven water staat, dan is het dat in Nijverdal de duikwereld en de onderwaterwereld voor u open gaan. Wat u ook heeft met duiken: Lucas Duiksport en EWDR hebben letterlijk en figuurlijk alles in huis om u in alle opzichten de meest fantastische duikavonturen te laten beleven. En te laten blijven beleven.