Yvonne en Albert Ekker
Yvonne en Albert Ekker Foto: Steef Alblas

Albert's Car Cleaning
een begrip in Twente

Ruim 16 jaar is Albert's Car Cleaning aan de Heutinkstraat 150a in Enschede een begrip in de regio. In heel Twente rijden auto's rond die door het autopoetsbedrijf zijn gepoetst, gepolijst of behandeld met de nieuwe trend coaten.

Albert's Car Cleaning is een allround autopoetsbedrijf, dat gespecialiseerd is in het reconditioneren / showroomklaar maken van auto's en bedrijfswagens, zowel voor het bedrijfsleven als voor de particulier. Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd, streeft Albert's Car Cleaning dan ook naar perfectie en kwaliteit voor uw auto. Wil de klant zijn auto tot in details? Dat kan ook! Detailing is het tot in de details behandelen van uw auto. Dit gaat nog vele malen verder dan het bekende autopoetsen. Voor deze behandeling wordt de klant altijd wel gevraagd om eerst langs te komen met de auto.

High End Coating

Om uw auto optimaal te beschermen, kunt u ervoor kiezen om deze te behandelen met een speciale coating. Waar een wax meestal een bescherming biedt van een aantal maanden, geeft een goede coating een bescherming van meerdere jaren. Deze zogenoemde glascoatings zijn vaak zelfs harder dan de originele lak en daardoor is uw auto minder krasgevoelig. Verder hebben vogelpoep, zure regen en boomhars geen kans en daardoor is glascoating de perfecte bescherming voor uw auto. Bijkomend voordeel is dat de coating ook nog eens een superglans geeft en zeer onderhoudsvriendelijk is door de gladheid en hardheid van de lak. Men kan kiezen uit twee verschillende (High End Coating) coatings; N-XTC Glascoating en IGL Kenzo. Coating stopt niet alleen bij de lak, ook is het mogelijk om de ruiten, velgen, kunststofdelen en zelfs remklauwen bij Albert's Car Cleaning te coaten.

Wilt u uw auto een keer verwennen? Kom dan een keer langs bij Albert's Car Cleaning of bel voor een afspraak: 06-51113903. Voor meer informatie kunt u ook naar de website gaan: www.albertscarcleaning.nl. Tevens is Albert's Car Cleaning te vinden op Facebook.

Afbeelding