Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Motorservice Stijner is officieel
servicepunt Bitubo suspensions

Motorservice Stijner uit Enschede is sinds begin november officieel servicepunt geworden voor Bitubo in het oosten van het land. Bitubo levert suspensions die geschikt zijn voor de meest gangbare motoren.

Bitubo supsensions worden door professionele teams gebruikt in de MotoGP. Motorservice Stijner kan deze suspensions sinds deze maand dus leveren, afstellen en monteren voor zijn klanten. Meer informatie over deze sportveringen is te vinden op www.bitubo.com.

Inmiddels kunnen klanten bij Motorservice Stijner ook weer profiteren van diverse winterwerkplaatsaanbiedingen. Voor het stallen van de motor tot maart 2017 betalen klanten slechts € 199,- (inclusief kleine beurt) bij Motorservice Stijner. Verder is het halen en brengen van de motor tot 1 februari 2017 gratis bij een onderhoudsbeurt (binnen een straal van 30 kilometer).

Meer weten over de aanbiedingen en acties van Motorservice Stijner? Surf dan naar www.motorservice-stijner.nl of bezoek de showroom van het motorbedrijf aan de Hendrik Ter Kuilestraat 165 in Enschede.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding