Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Style-Rebellen opent
modezaak in Ochtrup

De succesvolle online shop van Trends4gents heeft op 1 september onder de naam Style-Rebellen zijn eerste modezaak geopend in Ochtrup. De winkel is gevestigd aan de Am Drankerplatz-Laurenzstrasse 8.

De ondernemersgroep Ferentino bestaat al sinds 1999 en is sinds 2011 in heel Europa online succesvol met Trends4gents. Met het doel een optimale wisselwerking tussen online en stationaire handel te creëren, hebben Cristian Vocking en Dustin Schopper de Style-Rebellen in het leven geroepen. Onder dit label bieden ze niet alleen sportieve herenmode, maar ook sportieve en exclusieve damesmode.

'We hebben de winkel samen stap voor stap opgebouwd en vormgegeven', geven Vocking en Schopper antwoord op de vraag waarom voor de directie de stationaire handel zo belangrijk is. 'We zijn er enorm trots op dat we het hebben aangedurfd een originele winkel te creëren, die als spannend en niet alledaags wordt ervaren. Dit in combinatie met ervaren personeel, persoonlijke service en goed advies maakt van het shoppen een perfecte, ontspannen happening voor onze klanten. De klant is onze gast en staat in het stralende middelpunt.'

Merken als Parajumpers, True Religion, Adidas Originals, Colmar en Jacob Cohen zijn maar een paar van de veertig internationale designermerken die exclusief bij Style-Rebellen verkrijgbaar zijn. Op zaterdag 29 oktober om 14.00 en 15.00 uur organiseert Style-Rebellen een wervelende modeshow. Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Onder het genot van prosecco en diverse snacks kunnen bezoekers naar hartelust kijken en passen.