Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Pun en Solo geven traditionele voetenmassages

De bekende therapeuten Pun en Solo van de vernieuwde Voetenmassage Salon aan de Lipperkerkstraat 480 (nabij Miro) geven al jaren traditionele voetenmassages. Een vraag die zij regelmatig krijgen: waarom is voetenmassage belangrijk voor het lichaam?

Solo: 'Een voetenmassage geeft ontspanning. Niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het gehele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetenmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetenmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen. Maar vooral voor jong en oud is het belangrijk regelmatig te ontspannen.'

Voetenmassage activeert veel processen in het lichaam. Na een behandeling voel je verzachting en weldaad in je lichaam. Het activeert organen, spieren en weefsels en ook worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. De massage geeft diepere ontspanning op fysiek en geestelijk niveau. Het masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden. Pun en Solo hebben voor de lezers van Hart van Enschede een duo behandeling aanbieding in de donkere, maar gezellige maanden. Voor twee personen een gelijktijdige voetenmassage behandeling kost slechts € 59,- voor 60 minuten.

Voor meer informatie: kijk op de website www.voetenmassage.com of bel naar 053-4328525. Online een afspraak maken kan via www.enschedewellness.com/afspraak. Ook cadeaubonnen voor de feestdagen zijn bij de Voetenmassage Salon verkrijgbaar voor aanbiedingsprijzen!

Afbeelding