Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Tijd voor Bandenwissel
bij Autoservice Herman

Wie op zoek is naar een vertrouwd adres voor de bandenwissel, doet er goed aan om even langs te komen bij Autoservice Herman.

Aan de Drienerweg 171 in Enschede heeft het autobedrijf diverse aanbiedingen wat betreft banden, en wisselen kan uiteraard ook! Tevens is er een wintercheck waarbij Autoservice Herman de auto controleert op verschillende essentiƫle punten, waardoor u met een gerust hart de winter tegemoet kunnen zien.
In de goed uitgeruste werkplaats biedt Autoservice Herman vakwerk op maat. Reparatie en onderhoud zijn diensten die tegen betaalbare prijzen worden geleverd. Bovendien staat het Enschedese autobedrijf al jarenlang bekend om de uitstekende service. Ook staat Autoservice Herman te boek als een erkend keuringsstation. Een ander sterk punt is de specialisatie in zowel zomer- als winterbanden. Geen overbodige luxe met de winter op komst.
Verder heeft Autoservice Herman doorlopend een gevarieerd occasionaanbod. Tussen de dertig en veertig auto's heeft het bedrijf altijd op voorraad. Daartussen zitten regelmatig blikvangers, maar ook leuke, kleine auto's. In het veelzijdige aanbod zijn naast een aantal betaalbare stadsauto's ook mooie, jong gebruikte wagens te vinden, waaronder enkele BMW's en Mercedessen.
Autoservice Herman is dagelijks van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag is Autoservice Herman geopend van 09.00 tot 14.00 uur. Wie alvast kennis wil maken met Autoservice Herman kan een bezoek brengen aan de website www.autoserviceherman.nl.