Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Zorgeloos de winter in
door Bleeker Testdag

Is uw auto al klaar voor de winter? Zo niet, dan is het raadzaam om op zaterdag 5 november langs te gaan bij Auto Bleeker in Enschede. Tijdens de Bleeker Testdag worden auto's van alle merken grondig gecontroleerd op achttien vitale punten.

Autobezitters zijn op 5 november van 09:00 tot 16:00 uur van harte welkom bij Auto Bleeker aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. Door een uitgebreide check van de auto op achttien vitale punten biedt het Enschedese autobedrijf klanten de zekerheid van een zorgeloze winter met hun voertuig. Tevens ontvangen bezoekers aan de Bleeker Testdag een gratis ijskrabber.

Auto Bleeker hanteert in Enschede in zijn nieuwe vestiging op de hoek van de Hengelosestraat en de Boddenkampsingel een uniek concept: auto's in een woonkamerachtige omgeving. In de werkplaats van het autobedrijf kunnen auto's van alle merken worden onderhouden en gerepareerd. Iedereen krijgt bij Auto Bleeker bovendien 24 maanden garantie op de reparatie en voor slechts € 29,95 ontvangen klanten een jaar lang Europese mobiliteitsgarantie. Ook INQAR Autoverhuur heeft recent een nieuwe locatie geopend en heeft daarmee een geheel eigen identiteit gegeven aan de occasionshowroom aan de Boddenkampsingel.