Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Auto Elektrik Herman Bosch
in een nieuw jasje gestoken

Sinds vorige week heeft het pand van Auto Elektrik Herman Bosch aan de Wooldriksweg 138a een behoorlijke renovatie ondergaan. Het was u wellicht al opgevallen, nieuwe logo's, andere kleurstelling. Het was in elk geval een hele klus en het resultaat is fantastisch.

Auto Elektrik Herman Bosch staat voor alles op het gebied van auto-elektronica. En daarmee worden niet alleen de accu, de startmotor en de dynamo bedoeld.?'Noem het auto-elektronica in de breedste zin des woords', zegt eigenaar Patrick van de Veen. 'We reviseren zelf, we verkopen aan particulieren en autobedrijven, die ons ook inschakelen voor diverse elektronicaklussen.' Of het nu gaat om het inbouwen van een radio, cruise-control, een mobiele telefoon of een navigatiesysteem. Ook aircosystemen, waarin het team zich heeft gespecialiseerd, kennen geen geheimen. Voor Auto Elektrik Herman Bosch is het dagelijkse kost.
Wie meer wil weten over zaken op het gebied van auto-elektronica kan vrijblijvend contact opnemen of natuurlijk een bezoek wagen aan het verfraaide pand in Enschede.?