Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Autowassen in de herfst

Het is weer herfst in Nederland. Een goede reden om uw auto eens goed te verwennen zodat uw auto goed beschermt is tegen weersinvloeden van buitenaf.

Autowassen terwijl het regent, zinloos? Absoluut niet! Het wassen met regen heeft juist grote voordelen. Het vuil word door de regen losgeweekt waardoor tijdens het bezoek aan de wasstraat uw auto tot in de poriƫn van de lak word gereinigd.
Wanneer het dagen na het wassen nog flink blijft doorregenen is het goed om te weten dat wanneer u voor de optie Perfect Protect kiest, uw auto dagen en weken na het wassen nog goed beschermt is tegen alle weersomstandigheden.
Na het wassen kunt u ook gebruik maken van de unieke glansstraat bij Perfect Carwash Enschede. Naast de reguliere wasstraat waarbij uw auto schoon wordt en voorzien is van eventuele Perfect Protect, Polish en/of Wax kunt u uw voertuig showroom glanzend laten maken! Niet alleen het glimmen maar ook de synthetische laag welke wij aanbrengen zorgt voor een antistatisch effect en zorgt voor een super glad oppervlak. Dit zorgt ervoor dat een auto langer beschermd blijft tegen hardnekkig vuil en weersinvloeden van buitenaf.
Uw auto ook van binnen weer mooi schoon? Maak gebruik van ons indoor stofzuigerplein. Ook vindt u hier verkoopautomaten voor interieur en reinigingsproducten.
Wilt u meer informatie over onze vestigingen? Bekijk dan onze website www.perfectcarwash.nl

Het team van Perfect Carwash!
www.perfectcarwash.nl