Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Genieten van stamppot
bij Bistro De Postkoets

Voor een culinair feest voor een al even feestelijke prijs is Bistro De Postkoets het aangewezen adres. Eigenaar en chef-kok Sjoerd Franke heeft de afgelopen periode weer heerlijke stamppotbuffetten samengesteld voor het herfst- en winterseizoen. Met Bistro De Postkoets is de wintertijd dan ook een stuk leuker en aantrekkelijker.

Bistro De Postkoets biedt ook dit seizoen weer haar heerlijke stamppotbuffetten aan. Bereid met alleen verse ingrediënten en de beste producten, maakt chef-kok Sjoerd Franke een meesterwerk van uw stamppotbuffet. 'We hebben vier soorten, te weten stamppot andijvie met uitgebakken spekjes, stamppot hutspot, stamppot zuurkool met ui en gebakken spekvet en stamppot boerenkool. Uiteraard horen daar gebakken speklappen, verse braadworst, gebraden ribbetjes, rookworst, hachee en een lekkere jus bij. Ook de zuurwaren zoals gesneden augurken, zilveruitjes, Amsterdamse uitjes, piccalilly, olie en natuurazijn zullen niet ontbreken. De stamppotcatering is inclusief borden, bestek en servetten en vanaf vijftien personen voor € 10,- per persoon te bestellen. Gebracht en opgehaald zonder afwas.'

Ook in Bistro De Postkoets zelf, gelegen aan de Blankenburg 4a in Haaksbergen, kan genoten worden van een stamppotarrangement. 'Daar maken we een echt feestje van met familie en vrienden', vervolgt Sjoerd Franke. 'Men kan vierenhalf uur lang genieten van een stamppotbuffet met een drankarrangement. Daarnaast hebben we ook nog andere geselecteerde buffetten. Vanaf tien personen wordt alles volledig verzorgd. We verzoeken iedereen alleen wel om tijdig te reserveren.' Meer informatie over alle buffetten, menu's en cateringmogelijkheden van Bistro De Postkoets is te lezen op www.bistrodepostkoets.nl.