Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Comedy Night in Vestzaktheater

Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij 'Enschede Lacht: Open Mic, Comedy Night'. Duik op donderdagavond 27 oktober mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland.

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen acht comedians en een Master of Ceremony (MC) u een geweldige avond. Er is een line-up samengesteld bestaande uit gevestigde namen en aanstormend talent. Comedians en een MC die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Een primeur waar je bij wilt zijn.

Master of Ceremony is Said el Hassnaoui. Said, ook wel bekend als WestSaid (www.westsaid.com), is een vast lid van de Comedy Explosion en winnaar van de Comedy Slam 2014. De acht comedians zijn Fabian Franciscus, Younes Jabboury, Kachun Cheung, Coen van den Aardweg, Paul London, Arjan Kleton, Luuk van der Vaart en Sander van Putten.

'Enschede Lacht: Open Mic, Comedy Night' is op donderdag 27 oktober om 20:30 uur in het Vestzaktheater (Walstraat 35, Enschede). De entree bedraagt € 5,00.