Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vier je herfstvakantie bij FC Twente!

De herfstvakantie staat voor de deur. Voor supporters van FC Twente worden er in deze vakantieweek diverse activiteiten in De Grolsch Veste gehouden. Na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zondag is er doordeweeks elke dag een leuke activiteit.

In die zin vormt het fluitsignaal op zondag 12.30 uur bij FC Twente tegen PEC Zwolle - die overigens zonder clubcard te bezoeken is - het startschot van een leuke FC Twente herfstvakantieweek. Ook omdat het rondom de wedstrijd mogelijk is om een stadiontour door De Grolsch Veste te doen. Voor de jongste supporters is er op maandag speciale FC Twente cakejes versieren in het restaurant van De Grolsch Veste en in de Fanstore wordt er FIFA gespeeld. Bij beide activiteiten zijn twee spelers aanwezig. Dinsdag en donderdag zijn sportieve dagen met diverse voetbalactiviteiten. Een unieke kans om als jonge supporter zelf op de grasmat van De Grolsch Veste een balletje te trappen.

Woensdagochtend staat er een open training van de spelers in het stadion op het programma. Kom gezellig naar De Grolsch Veste en scoor na afloop van de training de handtekening van je favoriete speler. De herfstweek wordt afgesloten met de Fanstore Friday. In en rondom de Fanstore van FC Twente zijn er diverse activiteiten. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de spelersbus of bezoek het museum en profiteer van mooie aanbiedingen.

Meer informatie en/of aanmelden voor activiteiten? Dit kan via fctwente.nl/herfstvakantie.