Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Leerlingen Johan Cruijff Foundation
zamelen geld in voor Alpe d'Huez

Op 1 juni 2017 gaan leerlingen van het Johan Cruyff College maar liefst zes keer de Alpe d'Huez bedwingen en is het de bedoeling dat ze per leerling 2500 euro ophalen voor onderzoeken naar kanker.

Om dit doel te kunnen bereiken zijn er sponsors nodig. Sponsors kunnen op de teamkleding komen te staan bij een bedrag van € 500,- of meer. De leerlingen komen dan als dank langs met een cadeautje. Doneert u € 50,- of meer, dan hebben de topsporters in spé een leuke verrassing voor u.
Via diverse acties wordt gezocht naar sponsors, onder meer op de Military in Boekelo, die van 6 t/m 9 oktober aanstaande zal worden gehouden. Tijdens de Military staan de leerlingen van het Johan Cruyff college op de Military Herfst – Fair, waar meer dan honderd standhouders de gasten verleiden met exclusieve sieraden, auto's, kunst, wellness, etc.
De leerlingen van het Johan Cruyff College hopen dat er ooit een dag komt dat er nooit meer iemand overlijdt aan kanker en dragen op deze manier een steentje bij aan het mogelijk maken van onderzoek naar kanker.