Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Schildercursus Liezette Gerrits

Heb je altijd al willen schilderen? Dan is dit je kans! Onder de bezielende leiding van kunstenares Liezette Gerrits wordt er op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur schilderles gegeven.

De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Je betaalt 165 euro voor drie maanden (12 tot 13 lessen; exclusief materiaal). De groep bestaat uit maximaal zeven cursisten. Belangstellenden kunnen elk moment starten. Wil je liever eerst een proefles, dan kan dat ook. De vorige lessen hebben bewezen dat cursisten veel plezier uit het schilderen halen. Liezette: 'Het is gezellig. Mensen ontdekken van alles en ontwikkelen een eigen stijl. Ze krijgen begeleiding op hun eigen niveau. Elk cursusjaar sluiten we af met een expositie van het gemaakte werk.'

De schildercursus wordt gehouden in het atelier van de kunstenares in het Robson pand aan de Blekerstraat. Voor meer informatie, vragen en opgave zie de website www.bijnaberoemd.eu of neem contact op met Liezette Gerrits (06-12134228; liezettegerrits@hotmail.com).