Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Geleidelijke veranderingen bij
Bad Boekelo na overname

Sinds enkele maanden is de twintigjarige Sander Heuver de nieuwe eigenaar van Beauty & Wellness Bad Boekelo. Op zo'n jonge leeftijd een bedrijf overnemen is een hele klus, maar zeker geen mindere uitdaging.

Hoewel het wellnesscenter wel een nieuwe look, eigenaar en visie kon gebruiken, was er voor Sander geen moment van twijfel toen de kans zich voordeed om Bad Boekelo over te nemen. Al van jongs af aan was duidelijk dat het vak wellness zijn vak moest worden. Dat hij dit nu al op zo'n jonge leeftijd op dit niveau mag uitoefenen, is een droom die werkelijkheid werd.

Een overname brengt natuurlijk de nodige veranderingen mee. Het wellnesscenter weer in glorie herstellen, het bedrijf moderniseren en de ervaring voor gasten nog completer maken, zijn de hoogste prioriteiten direct na de overname. Door de verbeteringen die in het wellnesscenter worden toegepast, zal Beauty & Wellness Bad Boekelo de komende tijd stukje bij beetje gaan veranderen. Al zal er op gebied van persoonlijke aandacht en gemoedelijke sfeer nooit iets veranderen, want daar zit immers de kracht van het bedrijf. Elke dag staat hetzelfde doel centraal: gasten die bij Beauty & Wellness Bad Boekelo komen een heerlijke behandeling, een heerlijk arrangement of een geweldige ervaring geven.