Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Auto Bleeker kijkt terug op
geslaagd openingsweekend

Voor de verdere groei van INQAR autoverhuur en short lease heeft Auto Bleeker Enschede zeven nieuwe Opels afgeleverd aan de INQAR verhuurorganisatie. Deze auto's worden ingezet in de verhuur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt in Twente.

Naast de levering van de nieuwe Opels kan Auto Bleeker terugkijken op een geslaagde opening van de nieuwe vestiging op de hoek van de Hengelosestraat en de Boddenkampsingel in Enschede, die in het weekend van 16, 17 en 18 september plaatsvond. Vele klanten kwamen langs om het prachtige resultaat te zien. Tijdens het openingsweekend konden bezoekers ervaren dat de auto's bij Auto Bleeker in een heel andere omgeving staan dan iedereen gewend is in de autowereld. Auto Bleeker hanteert een uniek concept: auto's in een woonkamerachtige omgeving. Verder kon iedereen de nieuwe werkplaats bekijken waar alle merken auto's worden onderhouden en gerepareerd. Iedereen krijgt bij Auto Bleeker bovendien 24 maanden garantie op de reparatie en voor slechts € 29,95 ontvangen klanten een jaar lang Europese mobiliteitsgarantie.

Ook INQAR Autoverhuur heeft zijn nieuwe locatie geopend en heeft daarmee een geheel eigen identiteit gegeven aan de oude occasionshowroom aan de Boddenkampsingel. Mede door de uitbreiding van het wagenpark van INQAR Autoverhuur met de zeven afgeleverde Opels is er veel te beleven in een nieuwe omgeving op een oude bekende locatie.