Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

JAMES Auto Service Losser
geeft klant factuurbedrag terug

De maandprijs van de landelijke actie 'Factuurbedrag terugwinnen' van JAMES is gevallen bij JAMES Auto Service in Losser.

Thijmen Velthuis verraste de heer en mevrouw Van Benthem op vrijdag 27 mei met de teruggave van het factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.
Het was voor de heer en mevrouw Bakker een aangename verassing: 'We hadden nooit verwacht dat we zouden winnen, dus dit is een fantastische verrassing! JAMES Auto Service Losser staat voor top service, prettige mensen, vakkundig personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding. We komen al lang bij JAMES Auto Service Losser en we zijn zeer tevreden. Nu natuurlijk helemaal!' Zij krijgen het factuurbedrag van € 383,47 op hun rekening teruggestort.
Thijmen Velthuis is erg te spreken over de landelijke actie. 'Door deze actie hebben wij weer een tevreden klant blij gemaakt! Wij attenderen al onze klanten op deze actie en de reacties zijn altijd positief.'
Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen zich voor de landelijke actie 'Factuurbedrag terugwinnen' registreren op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.