Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Rocky Amaretto in Vestzaktheater

Theatergroep Rocky Amaretto maakt theater op een manier die geen enkele andere theatergroep durft: ter plekke volledig geïmproviseerd! Elke voorstelling is daarom niet alleen volstrekt uniek, maar ook afwisselend.

In hun onnavolgbare stijl, met veel (zwarte) humor, kan er over elk denkbaar onderwerp gespeeld worden. Grotesk of realistisch, dramatisch of humoristisch, een korte sketch of een volledig toneelstuk, Rocky Amaretto produceert het allemaal ter plekke!

Door te improviseren ontstaat er een extra laag in de voorstelling. Dat kan de spanning zijn van het werkelijk niet weten wat er gaat komen, de directheid of rauwheid van de emotie die op dat ogenblik ter plekke beleefd wordt of het meenemen van onverwachte gebeurtenissen in de zaal in het verhaal. Het publiek leeft, zoekt, denkt en beslist mee over de voorstelling. De afstand tot het publiek is minimaal!

Op zaterdag 17 september (aanvang: 20:30 uur) improviseert Rocky Amaretto in het Vestzaktheater (Walstraat 35, Enschede). De entree bedraagt € 8,50 (inclusief drankje).