Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Theatervoorstelling over
leven rondom de dood

Op zaterdag 17 september wordt in Spinnerij Oosterveld de theatervoorstelling 'Leven rondom de Dood' opgevoerd. De middagvoorstelling begint om 15:30 uur; de avondvoorstelling kent een aanvangstijd van 20:15 uur.

Tijdens de theatervoorstelling wordt stilgestaan bij verschillende manieren waarop je tegen de dood aan kunt kijken en hoe je om kunt gaan met rouw en rouwverwerking. Kun je wat betekenen en wát kun je betekenen voor de ander? Wat helpt en wat niet? De voorstelling verschaft zeker geen eenduidige handleiding, maar geeft een aanzet om met elkaar over het onderwerp in gesprek te gaan. Praten met elkaar over de dood lijkt misschien iets wat iedereen eigenlijk wel doet. Maar niets is minder waar....

Er is de mogelijkheid om voorafgaand aan de avondvoorstelling deel te nemen aan een inleiding op de voorstelling. Er wordt stilgestaan bij hoe de voorstelling is ontstaan en waarop de keuze voor de onderwerpen in de voorstelling is gebaseerd. Dit wordt gedaan aan de hand van verhalen, gedichten en muziek.

Spinnerij Oosterveld is gevestigd aan Rigtersbleek-Zandvoort 10 te Enschede. Kaarten voor de voorstelling kosten € 6,50 (inclusief inleiding vooraf: € 9,00). Reserveren kan via reserverenalludens@gmail.com onder vermelding van naam en aantal personen. Betaling contant aan de zaal (pinnen is niet mogelijk).