Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vossenjacht voor kinderen vanaf 4 jaar op landgoed Hof Espelo

Ben jij een goede speurder? Ga dan woensdag 14 september mee op vossenjacht op landgoed Hof Espelo.

Een spannende zoektocht, want onderweg kom je vreemde snuiters tegen. Maar waar? Dat is aan jou om uit te vinden! De vossenjacht duurt van 14.00 tot 16.00 en is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen moeten wel onder begeleiding mee van een volwassene. In de bossen van Hof Espelo lopen rare wezens rond die zich goed weten te verstoppen. Met een plattegrondje gaan de kinderen onder begeleiding van hun vader, moeder of andere begeleider op speurtocht. Wie een vos ontdekt, krijgt een stempel. Onderweg leer je natuurlijk het oude landgoed en haar bewoners ook kennen! Als alle stempels verzameld zijn dan is de speurtocht volbracht. Na afloop krijgen kinderen wat te drinken en een klein aandenken aan de middag.
De kindermiddag 'Vossenjacht' is woensdag 14 september. Aanmelden is niet nodig. Bijdrage voor de activiteit is € 2,50 per kind. Graag vooraf contant voldoen. Startlocatie is bezoekerscentrum Het Koetshuis, deze is open van 13.30 tot 16.30 uur. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en de Nationale Postcode Loterij. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.
Landschap Overijssel beheert en ontwikkelt natuur&landschap in de hele provincie Overijssel met oog voor mens, plant en dier. In de 54 eigen natuurterreinen, maar ook bij particuliere eigenaren en agrariërs in het landelijk gebied.